Innholdsfortegnelse:

Hva er pi-planlegging i Agile?
Hva er pi-planlegging i Agile?

Video: Hva er pi-planlegging i Agile?

Video: Hva er pi-planlegging i Agile?
Video: Agile и гибкое планирование 2024, Kan
Anonim

Programøkning ( PI ) Planlegger er en tråkkfrekvensbasert, ansikt-til-ansikt-hendelse som fungerer som hjerterytmen til Smidig Release Train (ART), som justerer alle lagene på ART til et felles oppdrag og en visjon.

Her, hva står Pi-planlegging for i agile?

En programøkning ( PI ) er en tidsboks der en Smidig Release Train (ART) leverer inkrementell verdi i form av fungerende, testet programvare og systemer. PI-er er vanligvis 8-12 uker lange. Det vanligste mønsteret for en PI er fire utviklingsiterasjoner, etterfulgt av en Innovasjon og Planlegger (IP) Iterasjon.

For det andre, hva er forskjellen mellom PI-planlegging og sprintplanlegging? PI planlegging ligner den tradisjonelle utgivelsen planlegger og engasjementspill, gjør det derfor mer sannsynlig å bli akseptert av forretningssiden. Sammenligner med Sprint basert samarbeid er ikke dette godt nok. På den andre siden, PI som planlegger horisonten er kortere enn tradisjonell utgivelse, og dermed et skritt fremover.

Foruten dette, hva er målet med Pi-planlegging?

PI-planleggingsmål Det primære hensikt av utgivelsesplanlegging (PI) er å oppnå samordning mellom bedriftseiere og programteam på et felles, forpliktet sett med programmål og teammål for neste utgivelse (PI)-tidsboks.

Hva er de to inngangene til PI-planlegging?

Innspill til PI -planlegging inkluderer:

  • Forretningskontekst (se "innholdsberedskap" nedenfor)
  • Veikart og visjon.
  • Topp 10 funksjoner i programforsinkelsen.

Anbefalt: