Hva er en konsignert beholdning?
Hva er en konsignert beholdning?

Video: Hva er en konsignert beholdning?

Video: Hva er en konsignert beholdning?
Video: Consignment Inventory Pros and Cons 2024, Kan
Anonim

Forsendelsesbeholdning er en forsyningskjedemodell der et produkt selges av en forhandler, men eierskapet beholdes av leverandøren inntil produktet er solgt. Forsendelsesbeholdning modeller kan være risikable for leverandører fordi de ikke mottar betaling før forhandlere selger sine inventar.

Dessuten, hvordan fungerer forsendelsesbeholdning?

Forsendelsesbeholdning er en forretningsordning der avsenderen (en leverandør eller grossist) godtar å gi varene sine til en mottaker (vanligvis en forhandler) uten at mottakeren betaler for varene på forhånd – avsenderen eier fortsatt varene, og mottakeren betaler for varene bare når de faktisk selger.

Man kan også spørre seg, hvordan regner du for konsignert varelager? Forsendelsesregnskap - Salg av varer av mottaker Avsenderen registrerer dette forhåndsavtalte beløpet med en debet til kontanter og en kreditering til salget. Det renser også den relaterte mengden av inventar fra sine poster med en debet til kostnad for solgte varer og en kreditering til inventar.

Her inkluderer du innsendte varer i varelageret?

Sendt inventar er avsenderens eiendom, ikke mottakeren, før den selges av mottakeren. Med andre ord, varer på sending er inkludert i inventar av avsenderen (dvs. selgeren) mens de er ekskludert fra mottakerens (dvs. kjøperens) inventar.

Hva er innsendte varer?

Sendte varer er produkter som ikke eies av parten i fysisk besittelse av dem. Partiet som holder varer (mottakeren) har vanligvis blitt autorisert av eieren av varer (avsenderen) for å selge varer.

Anbefalt: