Har mørtel binding til mørtel?
Har mørtel binding til mørtel?

Video: Har mørtel binding til mørtel?

Video: Har mørtel binding til mørtel?
Video: Mørtel fugepose fra Rivald 2024, April
Anonim

Betong, mørtel eller lignende materialer er ikke laget for å feste eller knytte bånd til gamle overflater. Du vil ikke få noen tilfredsstillende resultater hvis du bare legger til nye mørtel for gammel. Det går bare ikke. Bruker et modifisert tynnsett mørtel vil være den foretrukne metoden for denne typen installasjon.

Følgelig, hva vil mørtel holde seg til?

Mørtel er designet primært for å holde sammen murmaterialer. For de fleste byggeprosjekter betyr dette liming med murstein eller betong som allerede har tørket, prosjekter hvor slike materialer må formes til vegger og barrierer. Derimot, mørtelboks også brukes til mer forseggjorte prosjekter med keramiske fliser.

For det andre, er mørtel like sterk som betong? Mørtel er ikke som sterk som betong og brukes vanligvis ikke som eneste byggemateriale. Snarere er det "limet" som holder sammen murstein, betong blokk, stein og andre murmaterialer.

Ved siden av dette, kan du bruke sement i stedet for mørtel?

Mens en hydrert sement blandingen danner grunnlaget for begge materialene, steinen fliser inn sement gjør det mye sterkere for bruk i strukturprosjekter, og mørtel er tykkere, noe som gjør det til et bedre bindeelement. Før du begynne, vite hvilket materiale vil være best for prosjektet ditt.

Vil mørtel feste seg til gammel mørtel?

Betong, mørtel eller lignende materialer er ikke laget for pinne eller binde seg til gammel overflater. Du vil ikke få noen tilfredsstillende resultater hvis du bare legger til nye mørtel til gammel . Det går bare ikke. Bruker et modifisert tynnsett mørtel vil være den foretrukne metoden for denne typen installasjon.

Anbefalt: