Hva er en LB for conduit?
Hva er en LB for conduit?

Video: Hva er en LB for conduit?

Video: Hva er en LB for conduit?
Video: The Morning-After Show - Nothing To See Here! 2024, April
Anonim

LB står for line box. Den brukes ofte på det punktet hvor du begynner å trekke ledningen gjennom ledning.

På samme måte kan du spørre, hva er en LB-kanalkropp?

Typen LB ledningskropp brukes til å endre retning av ledning kjøre med baknavet vanligvis ut gjennom en vegg. Den er rektangulær ledningslegeme med et avtagbart deksel og en skumpakning som følger med.

Ved siden av ovenfor, kan en LB brukes som en koblingsboks? Kun LB ledninger med legibly merket kubikktommers kapasitet merket i at LB kan være brukt å skjøte ledere. Hvis det LB ledning er ikke merket med sin kubikktommers kapasitet inne i det LB da må du ikke bruk det umerket LB som en koblingsboks.

Herav, hva brukes en ledningskropp til?

Ledningslegemer er brukt primært som koblings- eller trekkbokser og er vanligvis installert i et løpe- eller rørsystem for å lette retningsendring. Ledningslegemer merket med en kubikktommers kapasitet kan også inneholde skjøter, kraner eller enheter.

Kan PVC-rørlegeme begraves?

Ikke alle typer kanal kan være begravet i jorda. EMT (Electrical Metallic Tubing) og fleksibel "Raintite" anses ikke egnet for begravelse . En tykkere vegg PVC -rør (kalt Schedule 80) er nødvendig der ledning er eksponert over klasse (over jorda) på siden av huset og/eller garasjen.

Anbefalt: