Hva er de spesielle VFR-minimumskravene?
Hva er de spesielle VFR-minimumskravene?

Video: Hva er de spesielle VFR-minimumskravene?

Video: Hva er de spesielle VFR-minimumskravene?
Video: Trying McDonald's in Turkey | McDonald's Around The World | Turkish Food Tour 2024, Kan
Anonim

John: A Spesiell VFR Klarering er en ATC-autorisasjon for en VFR fly for å operere i vær som er mindre enn det grunnleggende VFR-minima . Grunnleggende VFR-minima er 1000 fots tak og 3 miles sikt. Hvis det rapporterte været er mindre, kan en pilot be om en Spesiell VFR Klarering.

I denne forbindelse, hvordan får jeg en spesiell VFR-klarering?

Grunnleggende krav til Spesiell VFR : Før du ber om en klarering du trenger å vite det grunnleggende. For det første må sikten være minst 1 mil for fly og mindre for helikoptre. Så hvis METAR sier 1/2 mils synlighet, må du sende inn en IFR-flyplan eller holde deg hjemme som en VFR Pilot.

Videre, hva er minimumskravene for flyselskapsoperasjoner under Spesiell VFR i D? VFR Synlighet og skyklaring Krav : Piloter som flyr inn Klasse D luftrommet må opprettholde minst tre lovbestemte mils sikt. I tillegg må piloter holde seg minst 500 fot under skyene, 1 000 fot over skyene og holde seg 2 000 fot unna horisontale skyer mens de er i Klasse D luftrom.

Man kan også spørre, hva er fixed wing Special VFR?

SVFR refererer til Spesiell VFR , som lar en pilot fly i lavere sikt i kontrollert luftrom. En helikopterpilot trenger fortsatt en ATC-klarering og må holde seg fri for skyer; de er imidlertid unntatt fra 1 lovbegrensningen og kravene til natt tidsoperasjoner.

Kan en pilotstudent be om en spesiell VFR-klarering under mindre enn VFR-forhold?

Så teknisk sett ja, a studentpilot kunne operere under spesiell VFR . I praksis er det ekstremt usannsynlig. Ja, men været forhold mindre enn grunnleggende VFR er ikke pålagt å motta en SVFR klarering eller for å gjøre en fordelaktig.

Anbefalt: