Er UCC bindende?
Er UCC bindende?

Video: Er UCC bindende?

Video: Er UCC bindende?
Video: ব-ফলা এর উচ্চারণ || Ba Phala Er Uccaran || JSC SSC HSC BCS Admission Job Exam 2024, April
Anonim

Sammendrag. De Uniform Commercial Code ( UCC ) er et omfattende sett med lover som regulerer alle kommersielle transaksjoner i USA. Det er ikke en føderal lov, men en enhetlig vedtatt statslov. Enhet i loven er avgjørende på dette området for mellomstatlige transaksjoner av virksomhet.

På denne måten, hva regulerer UCC?

De Uniform Commercial Code ( UCC ) er et sett med lover som gir juridiske regler og forskrifter som regulerer kommersiell eller forretningsmessig handel og transaksjoner. De UCC regulerer overføring eller salg av løsøre.

For det andre, hvem gjelder UCC for? De Uniform Commercial Code ( UCC ) inneholder regler som gjelder mange typer kommersielle kontrakter, inkludert kontrakter knyttet til salg av varer, leasing av varer, bruk av omsettelige instrumenter, banktransaksjoner, remburser, eiendomsdokumenter for varer, investeringsverdipapirer og sikrede transaksjoner.

Bare så, er UCC virkelig nødvendig?

De UCC er ikke en føderal lov. Det er et sett med lover vedtatt av alle 50 stater og amerikanske territorier. Når de er vedtatt, kan stater endre eller avvise bestemmelser, slik at bedrifter fremdeles må ta hensyn til statlige lover.

Hvordan er UCC forskjellig fra vanlig lov?

De UCC gjelder salg av varer og verdipapirer, mens den felles lov av kontrakter gjelder generelt kontrakter for tjenester, eiendom, forsikring, immaterielle eiendeler og ansettelse. Dersom kontrakten gjelder både salg av varer og tjenester, er det det dominerende elementet i kontrakten som styrer.

Anbefalt: