Hva er en skadelig livseiendom?
Hva er en skadelig livseiendom?

Video: Hva er en skadelig livseiendom?

Video: Hva er en skadelig livseiendom?
Video: PROPERTIES OF HARMFUL MATERIALS AT HOME - SCIENCE 5 2024, Kan
Anonim

Eiendomsrett.

EN skadelig livseiendom er en som avsluttes ved forekomsten av en spesifisert hendelse eller tilstand eller ved døden til liv leietaker, avhengig av hva som inntreffer først (f.eks. A formidler eiendom til B for liv så lenge eiendommen brukes til boligformål).

Dessuten, hva betyr Defeasible i eiendom?

EN utsettelig eiendom er opprettet når en tilskuddsgiver overfører land betinget. Når hendelsen eller tilstanden oppgitt av tilskuddsgiveren inntreffer, kan overføringen være ugyldig eller i det minste gjenstand for annullering. (An eiendom ikke underlagt slike vilkår er kalt en uoverkommelig eiendom .)

På samme måte eier en person med livseiendom eiendommen? EN person eier eiendom i en livseiendom bare gjennom hele deres livstid . Mottakere kan ikke selge eiendom i en livseiendom før mottakerens død. En fordel med a livseiendom er det eiendom kan bestå når liv leietaker dør uten å være en del av leietakers eiendom.

Også å vite er, hva er forskjellen mellom en livseiendom og en livseiendom pur autre vie?

EN livseiendom er en interesse i land hvis varighet måles av et menneske liv . Innehaver har rett til å eie eiendommen så lenge han eller hun lever. EN livseiendom som ikke måles etter liv av innehaveren er kjent som en liv eiendom pur autre vie ("for liv av en annen").

Hva er et gebyr enkelt Defeasible eiendom?

EN gebyr enkelt mulig er en eiendomsformidling som har betingelser pålagt. Innehaveren av en gebyr enkelt mulig besitter eiendommen som en avgift enkelt underlagt den betingelsen. Hvis betingelsen brytes eller ikke er oppfylt, vil eiendommen enten gå tilbake til den opprinnelige tilskuddsgiveren eller en spesifisert tredjepart.

Anbefalt: