Hvor kan jeg finne levende sphagnummose?
Hvor kan jeg finne levende sphagnummose?

Video: Hvor kan jeg finne levende sphagnummose?

Video: Hvor kan jeg finne levende sphagnummose?
Video: Hva synes du er mest spennende med Økonomi og Regnskap? 2024, Kan
Anonim

Sphagnum Moss , ofte kjent som Bog Mose finnes i våte og myrte flekker, gjerne på torv jord i små eller store flekker, vanligvis i vann fritt for kalk, vokser så tett sammen at det ofte danner store puter eller klumper.

Angående dette, hvor kan jeg finne spagnummose?

På den sørlige halvkule er de største torvområdene i det sørlige Chile og Argentina, en del av det enorme magellanske myrlandet (ca. 44 000 kvadratkilometer). Torvområder finnes også i New Zealand og Tasmania. På den sørlige halvkule kan imidlertid torvlandskap inneholde mange mose andre arter enn Sphagnum.

Vet også hva som vokser godt i sphagnummose? Planter Jeg har vokst inn sphagnum mose som jeg kan tenke på, Cephalotus, tuber drosera; soldugger som capensis, spatulata og mange andre lignende; Nepenthe, VFT's, binata, red dragon, Marston dragon, multifida, pygmy's, D.

Vet også, hvordan dyrker du levende spagnummose?

Til vokse din egen Sphagnum fyll bunnen av en bred, kort gryte eller til og med et brett med litt middels til omtrent forventet vannstand, og legg deretter biter av lever Sphagnum på overflaten. Sett grytene i et vannbrett med rovdyrene dine eller hold vannstanden i Sphagnum brett rett under mose.

Selger Home Depot spagnummose?

Sphagnum Moss -110 - Den Home Depot.

Anbefalt: