Er en rev en sekundær eller tertiær forbruker?
Er en rev en sekundær eller tertiær forbruker?

Video: Er en rev en sekundær eller tertiær forbruker?

Video: Er en rev en sekundær eller tertiær forbruker?
Video: The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy 2024, Kan
Anonim

Tertiære forbrukere - slange, ugle, rev . Det er noe overlapping, dyr kan være begge deler avhengig av hva de spiser på den tiden. Når en slange spiser kaninen, er det en sekundærforbruker . Når slangen spiser frosken, så er den en tertiær forbruker.

Er en GREY Fox en sekundær forbruker?

Skunks spiser også smågnagere, noe som gjør dem sekundære forbrukere . Det primære forbrukere : skunk, kanin og gære, blir konsumert av grå rev og pumaen. De grå rev er også byttedyr for pumaen og er en sekundærforbruker , noe som gjør pumaen til den tertiære forbruker av dette biomet.

Er en løve også en sekundær eller tertiær forbruker? Disse spiser vanligvis opp det primære forbrukere og andre dyrearter. De kalles ofte rovdyr og eksempler inkluderer løver , slanger og katter. Det fjerde nivået kalles Tertiære forbrukere . Dette er dyr som spiser sekundære forbrukere.

Med tanke på dette, er rev primær- eller sekundærforbruker?

Disse dyrene spiser bare produsenter og inkluderer beitedyr som kaniner eller hjort. Sekundære forbrukere spise primære forbrukere . Det røde rev er en sekundærforbruker fordi den er en alteter og spiser både planter og andre planteetende dyr som mus eller kaniner.

Er mennesker sekundære eller tertiære forbrukere?

Altetende dyr, som lever av både planter og dyr, kan også betraktes som sekundærforbruker . Tertiære forbrukere kan enten være fullstendig kjøttetende eller altetende. Mennesker er et eksempel på en tertiær forbruker . Sekundær og tertiære forbrukere begge må jakte på maten sin, så de blir referert til som rovdyr.

Anbefalt: