Forhandler bankene om shortsalg?
Forhandler bankene om shortsalg?

Video: Forhandler bankene om shortsalg?

Video: Forhandler bankene om shortsalg?
Video: Naked Shorting and FTDs - A Deep Dive 2024, Kan
Anonim

Skjønner det shortsalg forhandles mellom selgere og deres bank – Kjøpere tror feilaktig at de er det forhandle med bank på en kort salg . I virkeligheten, kort salg godkjenning er en prosess som bare skjer mellom selger og långiver. Deres banker vil godkjenne shortsalg bare på «som den er»-basis.

Kan du følgelig forhandle om shortsalg?

Det er fullt mulig å forhandle en kort salg , men gjør det kan være en tidkrevende prosess. I stedet for forhandle med selger alene, slik tilfellet er med de fleste tradisjonelle salg , forhandlinger om kortsalg må også godkjennes av utlåner.

Dessuten, hvor ofte aksepterer banker tilbud om kortsalg? Mens en sjelden håndfull långivere kan godta kortsalgstilbud innen en måned eller to, kan aksept vanligvis ta fire til seks måneder, eller enda lenger. Og når det er junior lienholdere, hver og en vil vanligvis har sin egen Broker's Price Opinion (BPO) gjort på eiendommen før de aksepterer de by på.

Med tanke på dette, vil banken ta mindre på et shortsalg?

En kjøper kan tilby mindre men bank kanskje ikke aksepterer den. Imidlertid hvis kjøperen gjør tilby den forhåndsgodkjente prisen, den kortsalg vil godkjennes, forutsatt at kjøper kvalifiserer.

Hvorfor skulle en bank nekte et shortsalg?

Her er grunner til det banker avvise kort salg forespørsler: Kort salg Tilbudsprisen er for lav: Banker vil be om en vurdering, noen ganger flere vurderinger, og kan også bestille en BPO. Hvis bank mener det kan tjene mer penger ved å ta eiendommen gjennom foreclosure prosedyrer, den bank vil avvise tilbudet.

Anbefalt: