Hvem er forhandler og grossist?
Hvem er forhandler og grossist?

Video: Hvem er forhandler og grossist?

Video: Hvem er forhandler og grossist?
Video: TM EN300 Fi 2021 long-term review (and 2022 updates) ︱Cross Training Enduro 2024, Kan
Anonim

Ordet engros betyr ganske enkelt å selge i bulkquantities og detaljhandel står for salg av varer i små kvanta. Mens a grossist selger varer til bedriftene, ettersom de kjøper varer for å selge dem videre. På den annen side, a detaljist retter seg mot sluttforbrukeren og selger varer til dem.

Deretter kan man også spørre hvem som kalles grossist?

Person eller firma som kjøper store mengder varer fra forskjellige produsenter eller leverandører, lagrer dem og videreselger til forhandlere. Grossister som bare frakter ikke-konkurrerende varer eller linjer er kalt distributører.

På samme måte, er grossister og forhandlere de samme? For å oppsummere de viktigste forskjellene, forhandlere selge varer direkte til sluttbrukeren, vanligvis i små mengder. Grossister , derimot, selge varer til andre butikk eiere og andre i detaljhandel industri som så snur og selger varene til sluttbrukeren.

Også spurt, hvilken fordel tilbyr en grossist en forhandler?

Gi Tilgang til markeder Enda viktigere, for et selskap å tilby et nytt produkt, som overbeviser noen få grossister å lagerføre produktet kan gjøre det lettere å få gjennomslag i markedet som grossist kan gi kraft med den mindre forhandlere overbevise dem om å lagerføre det nye produktet.

Hva er en grossist?

handelsgrossist : en enhet som kjøper produkter, tar tittelen på dem og deretter selger dem (vanligvis til forhandlere, andre grossister og industrielle forbrukere)

Anbefalt: