Hvordan fikser du mørtel rundt vinduer?
Hvordan fikser du mørtel rundt vinduer?

Video: Hvordan fikser du mørtel rundt vinduer?

Video: Hvordan fikser du mørtel rundt vinduer?
Video: Как штукатурить откосы на окнах СВОИМИ РУКАМИ 2024, Kan
Anonim

Fylle hull Rundt Windows Rammer ved hjelp av Mørtel

Børst eller spray spalten med vann til innsiden er fuktig. Bruk en liten sparkel, trykk på mørtel inn i gapet til det er fylt. Bruk forsiden av sparkelen til å jevne ut mørtel flat og i nivå med rundt murverk.

Foruten dette, hvordan mørteler du rundt et vindu?

Bland sammen mørtel Følg produsentens instruksjoner og bruk deretter en stiv børste for å rydde opp støv og løst materiale rundt gapet. Børst eller spray spalten med vann til innsiden er fuktig. Bruk en liten sparkel, trykk på mørtel inn i gapet til det er fylt.

I tillegg, hva får mørtel til å smuldre? Det er de vanligvis forårsaket ved ekspansjon og sammentrekning, mindre bosetting eller svak mørtel blande. Hvis sprekkene er “hårfeste”, vil alt vann som siver inn i sprekken raskt fordampes av det omkringliggende murverket. Hvis sprekkene er større, vil vanninntrengning være uunngåelig.

På samme måte, hvordan får du ny mørtel til å se gammel ut?

Skrubb den hvite sementdisen fra overflaten av ny mørtel ved hjelp av en skrubbebørste og fullstyrke hvit eddik. Alternativt kan du bruke saltsyre fortynnet til 100 milliliter syre til 1 liter vann, kun påført i tre til seks minutter; eller bruk en 6 deler vann til 1 del muriatinsyreløsning.

Hvor mye mellomrom trengs rundt et vindu?

De mellomrom på utskifting vinduer bør være liten nok til å ta høyde for eventuelle uregelmessigheter i åpningen. En 2-3 tommer mellomrom på toppen er ikke akseptabelt. For en god passform mellomrom bør være innenfor brøkdeler av en tomme - det vil si under 1/4" på sidene og under 1" toppen (vanligvis har de et fyllstoff som kan kompensere opptil 1").

Anbefalt: