Hva er produsentene i Everglades?
Hva er produsentene i Everglades?

Video: Hva er produsentene i Everglades?

Video: Hva er produsentene i Everglades?
Video: Hva er EØS? 2024, Kan
Anonim

I Florida Everglades , planter som saggress er produsenter av mat mens alle de andre dyrene, som skilpadder, fugler og alligatorer, er forbrukere.

I denne forbindelse, hva er næringskjeden i Everglades?

I Everglades , produserer produsenter – for det meste planter – energi og næringsstoffer fra solen eller gjennom en kjemisk reaksjon. Deretter spiser planteetende forbrukere - skilpadder, hjort og andre - disse plantene for næring. På sin side jakter og spiser rovdyrene, spesielt alligatoren, disse planteeterne.

På samme måte, hva er noen hovedforbrukere i Everglades? For eksempel en gresshoppe som bor i Everglades er en primærforbruker . Noen andre eksempler på primære forbrukere er hvithalehjort som søker på præriegress, og dyreplankton som spiser mikroskopiske alger i vannet. Neste er de sekundære forbrukere , som spiser primære forbrukere.

På samme måte, hva er noen produsenter forbrukere og nedbrytere som bor i Florida Everglades?

Produsenter : Ringede anemone, blæreurt, hvit vannlilje, sprutdokk, jomfrukrans. Forbrukere : Kikkrane, Blåhegre, Egrets, Florida Panther, Deer, American Alligator, Bullsharks.

Hva er noen sekundære forbrukere i Everglades?

Sekundære forbrukere er for det meste kjøttetere, fra de latinske ordene som betyr «kjøtteter». I Everglades , egrets og alligatorer er rovdyr. De spiser bare andre dyr. De fleste rovdyr, kalt rovdyr, jakter og dreper andre dyr, men ikke alle rovdyr er rovdyr.

Anbefalt: