Hvorfor ha et toalett med dobbel spyling?
Hvorfor ha et toalett med dobbel spyling?

Video: Hvorfor ha et toalett med dobbel spyling?

Video: Hvorfor ha et toalett med dobbel spyling?
Video: Сколько стоит ремонт в ХРУЩЕВКЕ? Обзор готовой квартиры. Переделка от А до Я #37 2024, Kan
Anonim

Toalettspyling bære deres navnebror på grunn av de to ( Dobbel ) innstillingsmekanisme som driver deres drift. Lavere volum spyler på nytt doble toaletter ikke bruk mer enn 1,1 gpf. Kostnadsbesparelser. EN dobbel skylletoalett gir lavere vannforbruk i hjemmet ditt, og sparer dermed penger på den månedlige vannregningen.

Videre, er dobbeltspylet toalett bedre?

Dobbel - skyll toaletter , til sammenligning bruker mye mindre vann og anses å være miljøvennlig. Å bruke en kan føre til lavere vannregninger, og sparer husholdningenes penger over tid.

Videre, hvorfor er det 2 knapper på et toalett? Denne typen toaletter kalles "dual flush" eller double flush toaletter og er utstyrt med en spak eller et sett med knapper som lar brukerne velge mellom to vann innstillinger. En større spyling, vanligvis ca. 6-9L, er designet for fast avfall, og en mindre spyling, vanligvis ca. 3-4,5L, er designet for flytende avfall.

Følgelig, hvordan bruker du et dobbeltspylet toalett?

Mesteparten av tiden trykker du på den mindre, spisse knappen for den mindre vannmengden. Ett fast trykk og et kort hold bør gjøre det. Den større, halvmåneformede knappen alene eller begge knappene i kombinasjon bør gi deg den største spyle.

Hvilken knapp trykker jeg på på et toalett med dobbel spyling?

19.14. Håndtaket henger vertikalt ned. Trykk den til venstre eller med klokken for en 4,0 liter spyle for flytende avfall, eller til høyre eller mot klokken for en 6,0 liter spyle for fast avfall.

Anbefalt: