Er London eller Los Angeles dyrere?
Er London eller Los Angeles dyrere?

Video: Er London eller Los Angeles dyrere?

Video: Er London eller Los Angeles dyrere?
Video: Путеводитель по Лос-Анджелесу | Expedia 2024, Kan
Anonim

Gjennomsnittlig levekostnad i Los Angeles er sammenlignbar med London . Britiske utlendinger kan til og med finne det litt billigere enn den britiske hovedstaden. Imidlertid er det fortsatt blant dyrere steder i verden å bo. Leieprisene er ganske like, men dagligvarer er ganske mye høyere Los Angeles.

Herav, er det dyrere å bo i NYC eller London?

Bolig er også dyrere i London . Gjennomsnittlig månedsleie for en 120 kvadratmeter stor leilighet i London er $6 856, ifølge TransferWise. Det er $6,553 in NYC . New York City vinner igjen fordi boligen er litt billigere der enn den er i London.

Senere er spørsmålet om LA er bedre enn New York? Los Angeles er større på 503 kvadratkilometer sammenlignet med New Yorks 468 kvadratkilometer, men det har langt færre innbyggere: bare 3,82 millioner, sammenlignet med New Yorks 8,245 millioner.

Følgelig, er Los Angeles dyrt?

Gjennomsnittlige matkostnader i Los Angeles Mat i Los Angeles er betydelig mer dyrt enn landsgjennomsnittet. En gallon melk koster 4,02 dollar, og et brød koster 2,77 dollar. Selv en sparsommelig forbruker, for å være sikker, bør bygge inn $500 i sitt månedlige budsjett for matkostnader Los Angeles.

Hvor dyrt er det å bo i California?

California Median boligverdi i den solfylte staten er $429 000, og boliger har vanligvis en medianpris på $425 000 ($256 kvadratmeter). Som leietaker ser du på en medianleie på nesten 1 900 dollar og bolig- og leiepriser i noen California byer - som San Francisco - er blant de høyeste i nasjonen.

Anbefalt: