Hva er forskjellen mellom FRD og BRD?
Hva er forskjellen mellom FRD og BRD?

Video: Hva er forskjellen mellom FRD og BRD?

Video: Hva er forskjellen mellom FRD og BRD?
Video: 24 февраля опасный день, не делайте это, иначе быть беде. Народные приметы и традиции в Власьев день 2024, Kan
Anonim

Forretningskravdokumentet ( BRD ) beskriver forretningsbehovene på høyt nivå, mens funksjonskravdokumentet ( FRD ) skisserer funksjonene som kreves for å oppfylle forretningsbehovet. BRD svarer på spørsmålet hva virksomheten ønsker å gjøre mens FRD gir svar på hvordan det skal gjøres.

Bare så, hva er forskjellen mellom BRD og FSD?

BRD - Forretningskravdokument eller BRS-dokument - Forretningskravspesifikasjonsdokument er begge de samme. Virksomheten/kunden/andre interessenter stiller et krav. FRD - Dokument for funksjonskrav eller FRS-dokument - dokument for funksjonskravspesifikasjoner er begge de samme.

Dessuten, hva er inkludert i en BRD? Strukturen kan variere, men en grunnleggende BRD vil inkludere følgende avsnitt og komponenter: Prosjektoversikt (inkludert visjon, mål og kontekst) Suksessfaktorer. Prosjektomfang. Identifikasjon av interessenter.

I denne forbindelse, hva er en FRD?

Dokumentet for funksjonskrav ( FRD ) er en formell erklæring om en applikasjons funksjonskrav. Det tjener samme formål som en kontrakt. Her er utviklerne enige om å gi de spesifiserte egenskapene.

Hvordan definerer du forretningskrav?

For å si det enkelt, Forretningskrav definerer årsaken bak et prosjekt og hvilke mål for den utførende organisasjonen som vil bli oppfylt ved å gjennomføre prosjektet. Det ligger en hensikt bak hvert prosjekt, og prosjektet må oppfylle disse behovene for å bli definert som vellykket.

Anbefalt: