Hvilken informasjon kreves i en foreløpig melding?
Hvilken informasjon kreves i en foreløpig melding?

Video: Hvilken informasjon kreves i en foreløpig melding?

Video: Hvilken informasjon kreves i en foreløpig melding?
Video: Долгая дорога к Мидиру, что кушает тьму ► 19 Прохождение Dark Souls 3 2024, April
Anonim

Kort sagt, en foreløpig melding (kalt en "Notice of Furnishing" eller "Notice to Owner" i noen stater) er et dokument som lar mottakeren (vanligvis eiendomseieren, hovedentreprenøren og andre deltakere som kan påvirke din innbetaling ) vet hvem du er og hva slags arbeid og/eller materialer du utfører.

Deretter kan man også spørre seg, hva er hensikten med et forhåndsvarsel?

Foreløpig varsel er en melding til eieren eller hovedentreprenøren av et byggeprosjekt for å varsle dem om at en entreprenør, underentreprenør, materialleverandør eller annen part forbeholder seg retten til å inngi en mekanikers panterett ved manglende betaling.

For det andre, kan du sende inn en mekanikerpant uten foreløpig varsel? Det er bare noen få stater hvor dette er sant, og hvis prosjektet du 're working on ligger i en av disse statene, altså du kan arkivere en panterett uten å måtte sende en legge merke til først. Derimot, vi anbefaler det fortsatt du Send en legge merke til , selv om du er i en tilstand hvor legge merke til er ikke obligatorisk.

Spørsmålet er også, hvordan sender jeg inn en foreløpig melding?

Foreløpige meldinger må innleveres 20 dager fra første gang arbeidskraft eller materialer er levert. De Foreløpig varsel krever å levere en Legge merke til til Eiendomseiererklæring personlig eller ved sertifisert, registrert eller ekspresspost, eller levering over natten til eiendomseieren, med en kvittering på forsendelsen som bevis.

Hvordan fungerer en pre Lien?

Når gitt før start arbeid eller levere materialer, a pre lien varselet er vanligvis informativt: det varsler eieren av prosjektet at en underleverandør eller leverandør leverer arbeidskraft eller materialer for å forbedre eierens eiendom og kan fremskynde betalingsprosessen.

Anbefalt: