Hvordan beregner du kundefordringer omsetning?
Hvordan beregner du kundefordringer omsetning?

Video: Hvordan beregner du kundefordringer omsetning?

Video: Hvordan beregner du kundefordringer omsetning?
Video: Overdragelse af fordringer 2024, Kan
Anonim

Til regne ut de kundeomsetning , start med å legge til begynnelsen og slutten kundefordringer og del den med 2 til regne ut den gjennomsnittlige kundefordringer for perioden. Ta det tallet og del det inn i netto kredittsalg for året for gjennomsnittet kundeomsetning.

Spørsmålet er også, hva er en god omsetningsgrad for kundefordringer?

Den gjennomsnittlige kundeomsetning i dager ville være 365 / 11.76 eller 31.04 dager. For Bedrift A bruker kundene i gjennomsnitt 31 dager på å betale sine fordringer . Hvis selskapet hadde en 30-dagers betalingspolicy for sine kunder, gjennomsnittet kundeomsetning viser at kunder i gjennomsnitt betaler én dag for sent.

Videre, hvordan beregner du månedlig kundefordringsomsetning? Fordel salgene på kreditt i løpet av måned av gjennomsnittet fordringer å finne selskapets kundeomsetning for måned . I dette eksempelet, hvis selskapet selger 96 000 USD på kreditt, deler du 96 000 USD på 64 000 USD for å få en omsetning på 1,5.

Videre, hva er kundefordringens omsetning?

Kundefordringsomsetning er antall ganger per år som en bedrift samler inn sitt gjennomsnitt kundefordringer . Forholdet brukes til å evaluere et selskaps evne til effektivt å utstede kreditt til sine kunder og samle inn penger fra dem i tide.

Hvordan analyserer du kundefordringers omsetning?

Kundefordringers omsetningsgrad beregnes ved å dele netto kredittsalg på gjennomsnittet kundefordringer . De forhold brukes til å måle hvor effektiv et selskap er til å forlenge kreditter og inndrive gjeld.

Anbefalt: