Hvorfor kollapser balkonger?
Hvorfor kollapser balkonger?

Video: Hvorfor kollapser balkonger?

Video: Hvorfor kollapser balkonger?
Video: Aktiviteter på balkongen 2024, Kan
Anonim

Veranda kollapse eller balkongkollaps er et fenomen som typisk forbindes med eldre fleretasjes leilighetsbygg som har verandautvidelser i tre på forsiden eller baksiden av bygget. De kollapser har en rekke årsaker, inkludert overbelastning på grunn av overvekt fra overbelegg (for mange mennesker).

Dessuten, hvordan holder balkongene seg oppe?

Betongen balkongene holder seg oppe på grunn av designet. De balkonger er utformet med konstruksjonsstål som er bundet inn i bygningen på en slik måte at bygningen støtter opp balkong.

På samme måte, hvordan støttes balkonger? De balkong struktur er støttes ved hjelp av vertikale søyler eller stolper. Vekten av balkong eller balkonger (hvis stablet oppå hverandre) er støttes ved disse søylene og overført til bakken hvor betongputer vanligvis støpes.

Så er betongbalkonger trygge?

Balkongsikkerhet er en stor bekymring, spesielt når det gjelder fall betong . Savnet betong er ofte synlig på balkonger . Det er viktig å merke seg at en liten stein størrelse stykke betong kan drepe eller skade personer nedenfor. I tillegg til betong , rekkverk holder leietakere og gjenstander plassert i rommet sikker og sikre.

Hva kalles en liten balkong?

EN balkong som ikke stikker utover de tilstøtende veggene er kjent som en Juliet Balkong . eller noen ganger en Balconet eller Balconette.

Anbefalt: