Hva er den vanligste metoden for CSP-kontaminering?
Hva er den vanligste metoden for CSP-kontaminering?

Video: Hva er den vanligste metoden for CSP-kontaminering?

Video: Hva er den vanligste metoden for CSP-kontaminering?
Video: What Is PLASTIC POLLUTION? | What Causes Plastic Pollution? | The Dr Binocs Show | Peekaboo Kidz 2024, Kan
Anonim

Weissfeld og Vance: The mest vanlig mikroorganismer i forurenset renrom eller CSP-er er Bacillus-arter. Dette er ofte sett på sykehusapoteker som gjør mye av rengjøringen med 70 % steril alkohol; apotekpersonalet skjønner ofte ikke at Bacillus-arter kan overleve i 70 % alkohol.

Dessuten, hva er den hyppigste årsaken til forurensning?

Personen som sammensatte er hyppigste årsak til forurensning , etterfulgt av forurenset utstyr og forurenset råmateriale.

For det andre, hva er den vanligste kilden til mikrobiell forurensning i CSPer? - gå inn i det sterile blandingsområdet etter lunsjpausen. - bli kuttet av en ødelagt ampulle. -søler 10 ml IV penicillin på hånden din.

På samme måte, hva er hovedkilden til CSP-forurensning?

_ forurensning er hovedkilden til CSP-kontaminering. Renere luft reduserer risikoen for forurensning under sammensetning . Å spise, drikke og tygge tyggegummi er tillatt i ante-området, men ikke innenfor bufferområdet rundt arbeidsbenkene med laminær luftstrøm.

Hva er den vanligste formen for kontaminering når man arbeider med parenterale produkter?

Å lære denne prosessen er kritisk fordi mest vanlig kilde til forurensning i forberedelse av parenterale produkter er berøring forurensning av en helsepersonell som ikke har praktisert korrekt aseptisk teknikk ved håndvask.

Anbefalt: