Innholdsfortegnelse:

Sender Amazon kvitteringer med pakke?
Sender Amazon kvitteringer med pakke?

Video: Sender Amazon kvitteringer med pakke?

Video: Sender Amazon kvitteringer med pakke?
Video: Send pakke med DHL [2020] - www.pakke.dk 2024, Kan
Anonim

Amazon .com gjør ikke tilby kvitteringer som du får i en vanlig butikk. Rett på Amazons nettstedet kan du finne "Hvis du trenger en kvittering for å legge ved skjemaet, skriv ut en faktura for bestillingen din." Dette sier det Amazon anser fakturaen som en kvittering.

På samme måte blir det spurt, har Amazon-pakker kvitteringer?

Når du selger, Amazon gir deg en pakking slip til utskrift og inkludere med pakke , det er alt du trenge . Kjøperen får sine kvittering fra Amazon . Husk at kjøperen er det Amazons kunde, ikke din.

Man kan også spørre, sender Amazon pakksedler? – Det har vi fått beskjed om Amazon inkluderer ikke lenger emballasje glipper i de fleste FBA-bestillinger. Pakkseddel eliminering er et initiativ der vi ikke vil sende fysisk kvittering ( pakkseddel ) med forsendelser til kunden hvis virksomheten ikke krever det.

Herav, sender Amazon faktura med pakke?

Det finnes ikke noe slikt Amazon Politikk. Jeg legger med pakkseddel med pris - selv om kjøper ber om noe annet. De fleste forespørsler om nr faktura er forsøk fra dropshippere på å overbelaste kunden. En pakkseddel minner kundene om at de faktisk mottok boken.

Hvordan får jeg en kvittering for min Amazon-bestilling?

Slik skriver du ut en faktura:

  1. Gå til dine bestillinger.
  2. Klikk på Vis bestillingsdetaljer ved siden av bestillingen.
  3. Klikk på Vis eller skriv ut faktura øverst i ordresammendraget.
  4. Klikk på Skriv ut-knappen i nettleseren.

Anbefalt: