Hva er forskjellen mellom matkvalitets mineralolje og vanlig mineralolje?
Hva er forskjellen mellom matkvalitets mineralolje og vanlig mineralolje?

Video: Hva er forskjellen mellom matkvalitets mineralolje og vanlig mineralolje?

Video: Hva er forskjellen mellom matkvalitets mineralolje og vanlig mineralolje?
Video: #5forhvalen 4 002 2024, Kan
Anonim

Mat - kvalitet mineralolje smøremidler til mat maskiner inneholder korrosjonshemmere, skumdempende midler og antislitasjemidler, selv om de er godkjent for kontakt med mat . Farmasøytisk- kvalitet mineralolje må være fri for alle urenheter under USP-standarder.

Med tanke på dette, er det en forskjell mellom matkvalitets mineralolje og vanlig mineralolje?

Mineralolje av næringsmiddelkvalitet anbefales som balsam for skjærebrett. Den andre mineralolje brukes som et intestinal smøremiddel. Det er omtrent en tredjedel av prisen på matkvalitet , det er derfor jeg spør om det er det samme og vil være trygt/tilstrekkelig å bruke på skjærebrettene mine.

Vet også, kan du bruke mineralolje på skjærebrett? De olje du bruker for treverket ditt skjærebrett og redskaper bør være matkvalitet og ikke utsatt for harskning. Mineralolje er et billig og populært valg, og du kan enkelt finne flasker i de fleste kjøkkenbutikker. Personlig, Jeg liker å bruk en hjemmelaget blanding av bivoks og mineralolje , slik som dette en.

Også for å vite, hva er en matkvalitets mineralolje?

Ikke alle mineralolje er mat sikker, mineralolje kommer i flere karakterer som er basert på foredlingsprosessen. Våre mineralolje av næringsmiddelkvalitet er trygt for menneskelig bruk og er av en eksepsjonelt raffinert karakter som er fargeløs, luktfri og har ingen smak.

Hva er lik mineralolje?

De inkluderer hjul olje , avokado olje og druefrø olje . Bivoks er et annet godt alternativ da det skaper en barriere på huden. Noen utmerket mineralolje alternativer inkluderer Josh Rosebrook Vital Balm Cream, $45, Josie Maran Whipped Argan Olje Body Butter, $35, og Lush Ultrabalm, $16,95.

Anbefalt: