Kan du bo i et hus med svart mugg?
Kan du bo i et hus med svart mugg?

Video: Kan du bo i et hus med svart mugg?

Video: Kan du bo i et hus med svart mugg?
Video: Нарисуйте этот древний сильный знак на руке, вернутся деньги и удача. Что делать, чтобы привлечь 2024, April
Anonim

Vær trygg, ikke gjør det Oppholde seg i et hjem befengt med Form eller Mugg . Mugg kan forårsake alvorlige helseproblemer, samt strukturelle skader på en bolig når en eiendom har opplevd flom. Form er en enkel mikroskopisk organisme.

I forhold til dette, hva gjør du hvis du finner svart mugg i huset ditt?

Bruk åndedrettsvern eller ansiktsmaske som er klassifisert for svart mugg sporebeskyttelse, og dekk til armer, ben og hender for å unngå kontakt med form sporer. Bruk såpe og en svamp for å fjerne synlig form . Hvis mugne området er tørt, spray lett med vann, da dette vil redusere de forekomst av luftbårne form sporer under rengjøring.

Kan dessuten svartmugg spre seg fra hus til hus? Ja. Fordi form sporer ikke er synlige for det blotte øye, er det vanskelig å si hvilke overflater som er forurenset. derfor form må være ferdig rengjort før du pusser opp eller flytter til nytt hjem.

Foruten ovenfor, hvor farlig er mugg i et hus?

FORM kan forårsake helseproblemer som spenner fra kløende øyne, nysing og hoste til alvorlige allergiske reaksjoner, astmaanfall og til og med permanent lungeskade. Og det mange ikke vet er det form kan vokse i deres hjem akkurat nå.

Kan svart mugg drepe deg?

Det korte svaret for de fleste friske mennesker er nei, svart mugg vil ikke drepe deg og er usannsynlig å gjøre du syk. Derimot, svart mugg kan gjøre følgende grupper syke: svært unge mennesker. personer med eksisterende helseproblemer.

Anbefalt: