Hva gjør en hovedentreprenør?
Hva gjør en hovedentreprenør?

Video: Hva gjør en hovedentreprenør?

Video: Hva gjør en hovedentreprenør?
Video: Hva er en entreprenør? 2024, Kan
Anonim

Sjef entreprenør som har kontrakt med eieren av et prosjekt eller jobb, og har det fulle ansvar for gjennomføringen. EN hovedentreprenør forplikter seg til å utføre en komplett kontrakt, og kan ansette (og administrere) en eller flere underleverandører for å utføre bestemte deler av kontrakten. Også kalt hoved entreprenør.

På denne måten, hva er forskjellen mellom en hovedentreprenør og en hovedentreprenør?

en " prime " eller "direkte" entreprenør er en entreprenør som har kontrakt direkte med eiendomsbesitter. en " generell ” entreprenør refererer til en entreprenør i ansvar for å ansette underleverandører og koordinere deres arbeid, holde jobben i rute for rettidig og budsjettmessig fullføring.

Man kan også spørre, hvordan finner jeg hovedentreprenører? Hovedkontrakt Du kan søk etter føderal kontrahering muligheter gjennom FedBizOpps og GSA-planer. Du kan legge inn underleverandørmuligheter i Subcontracting Network-databasen. Du kan finne historisk prisinformasjon med Federal Procurement Database Systems – Next Generation.

På samme måte spørs det, hva er rollene og ansvaret til en entreprenør?

Generelt, a entreprenør er ansvarlig for å planlegge, utføre, føre tilsyn, inspisere og lede et byggeprosjekt fra start til slutt uavhengig av prosjektets omfang. De entreprenør sikrer at prosjektet er i samsvar med alle spesifikasjoner som er skissert i kontraktsdokumentene.

Hva gjør en boligentreprenør?

Boligentreprenører bygge og renovere boliger eller administrere slike prosjekter fra start til slutt. De boligentreprenør sikrer vanligvis tillatelser, fører tilsyn med arbeidskraft og verver spesialiserte underleverandører som rørleggere og elektrikere.

Anbefalt: