Hva er forskjellen mellom entreprenør og hovedentreprenør?
Hva er forskjellen mellom entreprenør og hovedentreprenør?

Video: Hva er forskjellen mellom entreprenør og hovedentreprenør?

Video: Hva er forskjellen mellom entreprenør og hovedentreprenør?
Video: Hva er forskjell mellom sakselifter? Hvilken sakselift skal jeg bruke? GENIE 1932 2346 2632 2024, Kan
Anonim

Alt arbeid som kreves av kontrakten utføres av den uavhengige entreprenør og ansatte. Uavhengig entreprenører anses vanligvis ikke som ansatte hos rektor. A " hovedentreprenør " er en enhet som oppdragsgiveren/eieren inngår direkte kontrakt med for å utføre visse jobber.

I denne forbindelse, hva er forskjellen mellom en hovedentreprenør og en underentreprenør?

I direkte kontrast til en hovedentreprenør , a underleverandør er ansatt av a hovedentreprenør å utføre spesifikke og spesialiserte oppgaver. De gjennomfører mindre prosjekter som er en del av et større prosjekt eller helhet. Akkurat som med hovedentreprenører , a underleverandør kan være en privatperson eller en bedrift.

For det andre, hva er rollen til en totalentreprenør? EN hovedentreprenør er ansvarlig for å tilby alt materiale, arbeidskraft, utstyr (for eksempel ingeniørbiler og verktøy) og tjenester som er nødvendige for konstruksjonen av prosjektet. EN hovedentreprenør ansetter ofte spesialiserte underleverandører for å utføre hele eller deler av byggearbeidet.

Deretter kan man også spørre seg, hva er entreprenører?

Entreprenører er yrkesutøvere som opererer via egne aksjeselskaper og ikke er ansatte for et større firma eller virksomhet. Et aksjeselskap er en liten bedrift opprettet av en enkeltperson, hvor de yter sine tjenester på vegne av selskapet.

Hva er forskjellen mellom en utbygger og en totalentreprenør?

Utviklere utvikler eiendom ved å kjøpe eiendommen ved å la designere og arkitekter utarbeide planene og deretter ansette en hovedentreprenør som utfører byggesiden av arbeidet. Så utvikler er toppen av næringskjeden så kommer gc. De er i samme ballpark, men ikke posisjonen.

Anbefalt: