Innholdsfortegnelse:

Må du drepe en hummer før du koker den?
Må du drepe en hummer før du koker den?

Video: Må du drepe en hummer før du koker den?

Video: Må du drepe en hummer før du koker den?
Video: Koking av hummer og krabbe. 2024, Kan
Anonim

Drap før matlaging

Det er noen måter å gjøre det på drepe en hummer . Ved å gjøre det før matlaging , du har muligheten til å koke, bake, dampe eller kokk det på en annen måte. Frys ned hummer ved å sette den i fryseren i 30 til 60 minutter før legg den med hodet først i en kjele med kokende vann.

På samme måte, hvorfor kan du ikke drepe en hummer før du lager mat?

Dette har vært diskutert i årevis, men vitenskapen sier det hummer ikke føle smerte. Så det er det egentlig ingen grunn til drepe dem før kokende. Forskere sier det hummer ikke føl smerte i menneskelig forstand. Det var en studie i 2005 som hummer nervesystemet er for enkelt til å behandle hva vi kjent som smerte.

Likeledes, er det grusomt å koke en levende hummer? Ja, det er det absolutt grusom 99 % av tiden Kok opp en hummer , forutsatt at du mener i det 21. århundre eller deromkring. La oss først starte med det grunnleggende. Drep et dyr. Gjør det levedyktig for konsum, kok det, kan ikke ha bakterier som dreper oss.

Tilsvarende, hvorfor må du koke hummer levende?

Hummer og andre skalldyr ha skadelige bakterier som finnes naturlig i kjøttet deres. Først når hummer er død, disse bakteriene kan raskt formere seg og frigjøre giftstoffer som kanskje ikke blir ødelagt av matlaging . Du minimer derfor sjansen for matforgiftning ved matlaging de hummer i live.

Hvordan tilbereder du levende hummer?

Kokeinstruksjoner for hummer:

  1. Fyll din store hummergryte med vann.
  2. Tilsett 1/4 kopp Maine Sea Salt for hver gallon vann.
  3. Kok opp saltvannet.
  4. Legg levende hummer i en om gangen med hansker eller tang.
  5. Rør hummeren halvveis gjennom kokingen.
  6. Kokt hummer vil være knallrød når den er ferdig.

Anbefalt: