Innholdsfortegnelse:

Hva er kunde- og leverandørintimitet?
Hva er kunde- og leverandørintimitet?
Anonim

En markedsføringsstrategi hvor en tjeneste leverandør eller produktforhandler kommer nær kundene sine. Fordelene med større kundeintimitet for en virksomhet kan inkludere forbedrede svært skreddersydde problemløsningsevner og større tilpasning av produkter til kunde behov, så vel som høyere kunde lojalitetsnivåer.

På samme måte kan man spørre seg, hva betyr kundeintimitet?

Kundeintimitet er en markedsføringsstrategi der leverandøren av et produkt eller en tjeneste (som en forhandler eller et firma) ønsker å komme nærmere kunde å forstå deres behov og ønsker bedre.

Man kan også spørre, hvorfor er kundeintimitet viktig? Hvorfor kundeintimitet er viktig . Årsaken er at markedsføringsmetoder ennå ikke har blitt virkelige kunde -sentrisk, og i stedet stole på å påvirke kunde til å kjøpe et bestemt produkt eller en bestemt tjeneste. Det gir ikke alltid det ønskede resultatet, og det gjør det vanskelig å få tak i gjentakende virksomhet.

Tilsvarende, hvordan kan informasjonssystemer hjelpe virksomheter med å oppnå kunde- og leverandørintimitet?

EN virksomheten kan også bruke informasjonssystemer å anvende strategien om å styrke kunde- og leverandørintimitet . Denne strategien skaper sterk kobling mellom selskapet og deres leverandører og/eller kunder . Det øker også lojaliteten til en virksomhet og skaper sterkere relasjoner.

Hvordan oppnår du kundeintimitet?

4 grunnleggende trinn for å oppnå kundeintimitet

  1. Bygg emosjonell lojalitet: Finn ut hva de beste kundene dine elsker med deg og bygg videre på det.
  2. Forsikre deg om at du er relevant for kundene dine: Få resonans med kundene dine gjennom en differensiert opplevelse.
  3. Bruk data på en ansvarlig måte: Når forbrukere deler personlig informasjon med deg, inngår de en verdiutveksling.

Anbefalt: