Hva er HeavyJob?
Hva er HeavyJob?

Video: Hva er HeavyJob?

Video: Hva er HeavyJob?
Video: HVA ER OFFICE X? 2024, Kan
Anonim

Designet spesielt for byggebransjen, HeavyJob er viden kjent som et digitalt tidskortverktøy. HeavyJob lar formennene dine fylle ut digitale timekort ved hjelp av en bærbar PC eller mobil enhet i felten, og sende disse timekortene direkte til kontoret, noe som eliminerer unødvendig papirarbeid og dobbeltregistrering.

Angående dette, hva er HeavyBid?

HeavyBid er en estimeringsprogramvare utviklet for å hjelpe byggefirmaet ditt med å by på mer arbeid på kortere tid ved å strømlinjeforme estimeringsprosessen og redusere dobbeltregistrering. HeavyBid har tre forskjellige produktalternativer med funksjoner som passer bedriftens estimerte behov.

hva er HCSS-programvare? HCSS HeavyBid estimering og budgivning programvare er bygget spesielt for byggebransjen. De programvare hjelper med å automatisere repeterende oppgaver basert på sporingsdata fra flere kilder; som tidligere estimater, standardiserte biblioteker, historiske kostnader, ytelsesdata og integrerte RSMeans.

På samme måte kan man spørre seg, hva står Hcss for?

Lagringssystem med høy kapasitet

Hvor mye koster tunge bud?

Typisk, HeavyBids kostnad er i gjennomsnitt mindre enn $2 500 per estimator per år over en seksårsperiode, men det forbedrer estimatorproduktiviteten med 25 prosent eller mer og inkluderer prisvinnende kundestøtte som er tilgjengelig 24/7/365.

Anbefalt: