Hvorfor var det behov for arbeidsinnvandrere på 1930-tallet?
Hvorfor var det behov for arbeidsinnvandrere på 1930-tallet?

Video: Hvorfor var det behov for arbeidsinnvandrere på 1930-tallet?

Video: Hvorfor var det behov for arbeidsinnvandrere på 1930-tallet?
Video: Why rich countries are so dependent on migrant workers | CNBC Explains 2024, Kan
Anonim

Migrant bønder var behov for for sesongbasert jordbruksarbeid, så når en høstings- eller plantesesong var over, ville de det ha å forlate fordi der det var ingenting igjen for dem å gjøre, ikke fordi de bare hadde lyst til å slutte.

Folk spør også, hvorfor var det behov for arbeidsinnvandrere under den store depresjonen?

Migrantarbeidere opplevde ofte at deres magre fordeler ble redusert samtidig som deres arbeidskraft ville være nødvendig i feltene. På denne måten bidro den føderale regjeringen til å opprettholde en sårbar arbeidsstyrke med lav inntekt. meksikansk og meksikansk-amerikansk arbeidsinnvandrere følte statsmaktens fulle kraft under den store depresjonen.

I tillegg, hvordan var livet for arbeidsinnvandrere på 1930-tallet? Arbeidstiden var lang, og mange barn jobbet i marka sammen med foreldrene. Arbeidsforholdene var ofte utrygge og uhygieniske. Migrantarbeidere måtte følge høstingen av forskjellige avlinger, så de måtte fortsette å pakke sammen og flytte gjennom hele California for å finne arbeid.

Videre, hvor gikk arbeidsinnvandrere for å jobbe på 1930-tallet?

1930-tallet : Den store depresjonen og støvskålen (en periode med tørke som ødela millioner av dekar jordbruksland) tvang hvite bønder til å selge gårdene sine og bli arbeidsinnvandrere som reiste fra gård til gård for å plukke frukt og andre avlinger til sultelønn.

Hvorfor ønsket arbeidere å komme til California i løpet av 1930-årene?

Under i Dust Bowl-årene ødela været nesten alle avlingene bøndene prøvde å dyrke på Great Plains. Mange en gang så stolte bønder pakket sammen familiene sine og flyttet til California i håp om å finne arbeid som dagarbeidere på store gårder.

Anbefalt: