Hva er den systematiske treningssyklusen?
Hva er den systematiske treningssyklusen?

Video: Hva er den systematiske treningssyklusen?

Video: Hva er den systematiske treningssyklusen?
Video: Systematic Training Process 2024, April
Anonim

For mange trenere er det første de lærer tidlig i utviklingen Systematisk treningssyklus (STC). Dette består av fire separate stadier som presenteres som en syklisk prosess. Det starter med identifisering av opplæring behov (ITN) etterfulgt av design, etablering av en opplæring respons.

I denne forbindelse, hva er en systematisk tilnærming til trening?

De Systematisk tilnærming til opplæring (SAT) er en metodikk for å administrere opplæring programmer. De systematisk tilnærming til trening sikrer at folk er forberedt på sitt arbeid ved å ha de nødvendige kunnskaper, ferdigheter og holdninger for å utføre jobben sin. SAT begynner med å identifisere folks arbeidsrelaterte behov.

Videre, hva er fasene i den systemiske strategiske modellen for opplæring? Den strategiske tilnærmingen til opplæring utgjør den kritiske forbindelsen mellom strategiske mål og treningsprogrammer. Systemtilnærmingen involverer fire faser: behovsvurdering, programdesign, implementering og evaluering.

På samme måte kan man spørre seg, hva er en treningssyklus?

De Treningssyklus er en systematisk tilnærming til utvikling, levering og kontinuerlig forbedring av en opplæring program. Den består av en ryddig rekke stadier for å sikre at opplæring resulterer i det som er ønsket og tiltenkt.

Er trening en systematisk prosess?

Opplæring er en planlagt prosess som dirigerer læring mot å oppnå spesifikke resultater, noe som fører til å oppnå resultatmål. De Systematisk Nærme seg Opplæring utleder det opplæring gjøres i en planlagt, systematisk måte, og at den er rettet mot å forbedre jobbytelsen.

Anbefalt: