Kan en landmåler besiktige sin egen eiendom?
Kan en landmåler besiktige sin egen eiendom?

Video: Kan en landmåler besiktige sin egen eiendom?

Video: Kan en landmåler besiktige sin egen eiendom?
Video: nr 1 del 2 ærlighed kommer man længst med dansk 13 feb 2022 nr 925 2024, Kan
Anonim

Som det viser seg, det landmåler enten har en klar juridisk rett til eiendommen din eller er på overtredelse. Statene kan ha deres egen . LOV § 9-105, om at «jorden landmåler og autoriserte agenter eller ansatte i slike land landmåler kan gå inn på eller krysse land som er nødvendig for å utføre oppmåling tjenester."

På samme måte kan man spørre seg, kan en landmåler besiktige sin egen eiendom?

Ikke bare er det mulig spørre din egen trakt av land , det kan bli et interessant tidsfordriv for deg som huseier. Noen stater har lover som hindrer deg i å gjøre det din egen oppmåling arbeid og krever bare en lisensiert landmåler for å fullføre denne oppgaven.

Videre, har landmålere rett til overtredelse? Det er ingen felles lov Ikke sant til landmålere å gå inn på eiendom for å utføre oppmålingstjenester. Følgelig, uten lovfestet beskyttelse, landmålere kan være ansvarlig for sivilt eller strafferettslig inntrenging hvis de går inn på eiendom uten tillatelse.

Også å vite er hvem som kan kartlegge eiendommen min?

En autorisert landmåler er den eneste personen som har juridisk rett til å foreta en undersøkelse for å markere grensene av eiendommen din . En lisensiert landmåler vil definer landgrensene dine og bør på forespørsel gi en sertifisert plan som bekrefter at arbeidet er fullført riktig.

Hvordan får jeg oversikt over eiendomsundersøkelser?

Besøk din jurisdiksjons bygningsinspektør eller landet poster kontor. Mange jurisdiksjoner holder undersøkelser arkivert på bybygningsinspektørens kontor. Du kan også få undersøkelser knyttet til skattekart eller halvsnittskart fra fylkets grunn poster kontor -- vanligvis fylkesassessoren.

Anbefalt: