Kan du kompostere sauegjødsel?
Kan du kompostere sauegjødsel?

Video: Kan du kompostere sauegjødsel?

Video: Kan du kompostere sauegjødsel?
Video: Gode råd om at kompostere sit køkkenaffald 2024, April
Anonim

Kompostering av sauegjødsel den er lik kompostering annet dyr gjødsel . De gjødsel må ha tid til å eldes før du bruker den i hagen. Kompostering søppelbøtter kan være konstruert for å holde saugjødsel og krever regelmessig lufting for riktig herding.

Så, er sauegjødsel bra for hagen?

Sauegjødsel er lite nitrogen - sammenlignet med andre dyr gjødsel - så det ikke brenner plantene dine. I tillegg er det en naturlig saktefrigjørende gjødsel, og dette er en del av allsidigheten ved å bruke den som mulch.

Videre, hvor lang tid tar det å kompostere gjødsel? omtrent fire til seks uker

I denne forbindelse, kan du legge gjødsel i kompost?

Legger til Gjødsel til Hage Jord Gjødsel kan være veldig praktisk for kompostering prosjekter. Animaliske produkter har en tendens til å inneholde mye nitrogen, noe som hjelper bakterier med å bryte ned andre kompost ingredienser. Dette fremskynder nedbrytning og varmer opp haugen. Gjødsel er en nyttig ingrediens når du lager "hot" kompost hauger.

Er saugjødsel bra for innfødte?

Ku gjødsel , som har en tendens til å ha en lav næringsstoffanalyse fordi, som sauemøkk , det kommer fra dyr som beiter på gress. Dette gjør det flott som en generell jordforbedringsmiddel; og flott for fosforfølsom innfødt planter når det er godt råtnet.

Anbefalt: