Er sauegjødsel bra for frukttrær?
Er sauegjødsel bra for frukttrær?

Video: Er sauegjødsel bra for frukttrær?

Video: Er sauegjødsel bra for frukttrær?
Video: espaliering av frukttrær 2024, Kan
Anonim

Dyr gjødsel er en komplett, naturlig gjødsel. Fjærkre og sauemøkk har omtrent dobbelt så mye nitrogeninnhold som hest eller ku gjødsel . Mengden gjødsel nødvendig for din tre vil avhenge av alderen og størrelsen på tre . Gjødsle trær tidlig på våren slik at de kan bruke næringsstoffene under aktiv vekst.

På denne måten, hva er den beste gjødselen for frukttrær?

Gjødsel Næringsinnhold Men hest gjødsel inneholder generelt nitrogen, fosfor og kalium i varierende mengder. Frukttrær trenger disse næringsstoffene for å vokse sunt og produsere frukt , lage hest gjødsel en god valg for befruktning.

Videre, hva er bedre sau eller kugjødsel? Selv om det er høyt i næringsstoffer, fordi sauemøkk er avsatt på åkrene, er det ikke blandet med halm eller høy som hest eller kugjødsel , og er derfor ikke like god en jordbalsam. Imidlertid har den en mye lavere lukt enn begge kveg eller kylling gjødsel og, som påpekt, er lettere å håndtere.

Dessuten, hva er sauegjødsel godt for?

Sauegjødsel , som andre dyr gjødsel , er en naturlig slow-release gjødsel . Næringsstoffer i sauegjødselgjødsel gi tilstrekkelig næring til en hage. Den inneholder mye fosfor og kalium, viktige elementer for optimal plantevekst. Sauegjødsel kan også brukes som organisk mulch.

Brenner sauegjødsel planter?

Sauegjødsel er lite nitrogen - sammenlignet med andre dyr gjødsel - så det vil det ikke brenne din planter . I tillegg er det en naturlig slow-release gjødsel og dette er en del av allsidigheten ved å bruke den som mulch.

Anbefalt: