Hvordan reparerer du en mur av mørtel?
Hvordan reparerer du en mur av mørtel?

Video: Hvordan reparerer du en mur av mørtel?

Video: Hvordan reparerer du en mur av mørtel?
Video: Reparation af en betonmur / støttemur ved en kældertrappe (full video) 2024, Kan
Anonim

Til reparere skaden, fjern steiner fra det skadede området og minst to steiner bredere. Grav en 6- til 8-tommers grøft der du har fjernet steiner . Fyll grøften med grus litt om gangen og tamp den mens du går. Gjenoppbygg delen av vegg.

Folk spør også, hvilken type sement brukes til steinvegger?

Mørtel Typer for en hagevegg, mørtel blanding er et godt valg. Dette er en blanding av type N mursement og gradert sand. Den har gode klebeegenskaper og bearbeidbarhet. Hvis du bygger en støttemur, bruk en blandet murerblanding, som inkluderer den kraftige mørtel type S mursement og gradert sand.

På samme måte, hvordan forsegler du en steinmur? Påfør murverk steinforsegler til mørtelfugene og dype fordypninger med en pensel. Tillat forsegler tørke -- vanligvis to til fire timer. Rull to til tre strøk med murverk steinforsegler med en malerrulle over det hele vegg . La hvert strøk tørke i to til fire timer mellom påføringene.

For det andre, hvor mye koster det å reparere et steinfundament?

De fleste huseiere vil betale rundt $4 267 for å reparere fundamentproblemer. Store reparasjoner som involverer hydrauliske brygger kan koste $10, 000 eller mer, og mindre sprekker koster så lavt som $500. Den typiske huseieren betaler mellom $ 1, 897 og $ 6, 671. Fundamentoppgjør og sprekker kan føre til store strukturelle problemer for hjemmet ditt.

Hva brukes Type S mørtel til?

Mørtel Blande Type S er en forhåndsblandet blanding av sand og mursement eller sand, kalk og portlandsement. For legging av murstein, blokk og stein i bærende vegger og applikasjoner under klasse. Mørtel Blande Type S er pleide å bygge vegger, plantekasser og skorsteiner, og for tuck-peking eller reparasjon av eksisterende mørtel ledd.

Anbefalt: