Bor eiendomsbrødrene i Vegas?
Bor eiendomsbrødrene i Vegas?

Video: Bor eiendomsbrødrene i Vegas?

Video: Bor eiendomsbrødrene i Vegas?
Video: Ny gang- og sykkelvei Begby-Borge 2024, Kan
Anonim

The Scotts har nettopp avsluttet innspillingen av 20 episoder av " Eiendomsbrødre " i Las Vegas , første gang de har filmet til flaggskipshowet deres i deres adopterte hjemby, og de planlegger å jobbe med enda en serie med show her til høsten.

Følgelig, hvilken del av Las Vegas bor eiendomsbrødrene?

Plassert i Henderson, det er omtrent 20 minutter fra Las Vegas Strip. Imidlertid vil beboerne kunne suge i utsikt over de sterke lysene-dette hjemmet bygges på en forhøyet tomt på en halv hektar.

For det andre, solgte Property Brothers hjemmet sitt i Las Vegas? De en halv mål stor bakgård til Jonathan og Drew Scotts familiesammensetning i Las Vegas var hauger med skitt da de kjøpte eiendommen . De Scotts, mest kjent for deres hjem -oppussingsshow Eiendomsbrødre på HGTV, reise en mye for jobb, men bruk hjemmet som en landingsplass for seg selv, venner og familie når i by.

Dessuten, hvor bor eiendomsbrødrene nå?

I 2017 filmet de i Nashville, Tennessee og i Toronto. I 2018 har de filmet i Nashville og Calgary, Alberta. Eiendomsbrødre debuterte på W Network 4. januar 2011, og ble sendt på kanalen inntil eieren, Corus Entertainment, bestemte seg for å flytte kanalens fokus til mer dramatisk innhold.

Får familiene på eiendommen brødre betalt?

' Eiendomsbrødre ' lar huseiere beholde møblene The brødre avslørte på nettstedet deres at personene var med på showet deres kan behold alt inkludert i oppsetningen på avsløringsdagen, og de trenger ikke betale tusenvis til gjøre så.

Anbefalt: