Har eiendomsbrødrene en møbellinje?
Har eiendomsbrødrene en møbellinje?

Video: Har eiendomsbrødrene en møbellinje?

Video: Har eiendomsbrødrene en møbellinje?
Video: 20 Умных Дизайнов Мебели | Преобразование и Экономия пространства 2024, Kan
Anonim

Du kan nå kjøpe Eiendomsbrødre 'Hele hjemmet Linje På Amazon. Jonathan og Drew Scott kan være kjent for sitt hit HGTV-show, Eiendomsbrødre , men deres møbellinjen har vært en stille sensasjon, og toppet 100 millioner dollar i inntekter i fjor.

Med tanke på dette, får huseierne beholde møblene på eiendommen brødre?

' Eiendomsbrødre ' lar huseiere beholder møblene De brødre avslørte på nettsiden deres at personene som er omtalt på showet deres kan beholde alt inkludert i oppsetningen på avsløringsdagen, og de trenger ikke å betale tusenvis for gjøre så.

Spørsmålet er deretter, hvor mye koster Property Brothers? Budsjetter varierer vanligvis fra $50 000 til $200 000. The Scott brødre fullfører vanligvis på budsjett, men de har vært kjent for å gå flere tusen dollar over budsjettet i sjeldne tilfeller.

Tilsvarende, holder de møblene på eiendommen brødre for alltid hjemme?

Som svar på en fan på Twitter i 2017, Drew Scott bekreftet at alle møbler er beholdt av den omtalte familien, og skrev ganske enkelt: "På # eiendomsbrødre og #Brovsbro de beholder alt!" På spørsmål om den såkalte "iscenesettelsen møbler , " som brukes under den store avsløringen for å få det til å virke som om huset er fyldigere og

Gjør Jonathan virkelig jobben med eiendomsbrødre?

I følge biografien hans på den offisielle HGTV-siden, Jonathan Scott er en lisensiert entreprenør som sammen med tvilling bror Drew Scott, har 15 års erfaring i eiendomsbransjen. Dette gir en viss mening, som det ville være nesten umulig for Jonathan å fullføre en jobb så raskt alene.

Anbefalt: