Er eiendomsbrødrene legitime?
Er eiendomsbrødrene legitime?

Video: Er eiendomsbrødrene legitime?

Video: Er eiendomsbrødrene legitime?
Video: Passiv в прошедшей форме в немецком языке. WURDE vs IST WORDEN. 2024, September
Anonim

Dramaet kan være manus, men det brødre er legitim

Ifølge mange som har dukket opp i serien (eller i det minste de som delte historiene sine på nettet), er Drew og Jonathan virkelig det hyggeligste oppussingsteamet for tvillinghjem på planeten.

Med tanke på dette, gjør Jonathan virkelig jobben med eiendomsbrødre?

I følge biografien hans på den offisielle HGTV-siden, Jonathan Scott er en lisensiert entreprenør som sammen med tvilling bror Drew Scott, har 15 års erfaring i eiendomsbransjen. Dette gir en viss mening, som det ville være nesten umulig for Jonathan å fullføre en jobb så raskt alene.

I tillegg, hvor mye tar Property Brothers? Du vil være ansvarlig for hele kostnaden for prosjektet. Riktig! På grunn av dette må du vite hvor mye du har råd til å bruke og sikre deg finansiering før showet. Eiendomsbrødre budsjetter varierer vanligvis fra $50 000 til $200 000.

Med tanke på dette, er eiendomsbrødrene virkelig eiendomsmeglere og entreprenører?

Både brødre er lisensiert eiendom agenter (Drew er en lisensiert agent hos Keller Williams Elite i British Columbia). Jonathan er også lisensiert entreprenør . Før du går inn eiendom som yrke derimot brødre prøvde skuespill, inkludert mindre roller i Breaker High, Smallville og The X-Files.

Hva skjer egentlig med eiendomsbrødre?

For de uinnvidde, Eiendomsbrødre har tvillingen brødre møte et par, hjelpe dem med å lete etter og kjøpe en overdel med feste, og deretter renovere den for å komme så nært drømmehjemmet som mulig. Det er inspirasjonshjemmet som setter visjonen for brødre ' renovering.

Anbefalt: