Hvilken by jobber eiendomsbrødrene i?
Hvilken by jobber eiendomsbrødrene i?

Video: Hvilken by jobber eiendomsbrødrene i?

Video: Hvilken by jobber eiendomsbrødrene i?
Video: TRICKSPØRGSMÅL I OFFENTLIGHEDEN #6 (VEJLE) 2024, Kan
Anonim

I 2017 filmet de inn Nashville , Tennessee , og i Toronto . I 2018 har de filmet Nashville og Calgary, Alberta. Property Brothers debuterte på W Network 4. januar 2011 og ble sendt på kanalen til eieren, Corus Entertainment, bestemte seg for å flytte kanalens fokus til mer dramatisk innhold.

Deretter kan man også spørre: hvor skjer kjøp og salg av eiendomsbrødre?

Chip og Joanna Gaines ta på klienter i Waco Texas -området, og gjør fixeroverdelen til drømmens hjem. Drew og Jonathan Scott er på oppdrag for å hjelpe par med å forvandle husene sine til hjem hvor de kan sette røtter.

Foruten ovenfor, hvor jobber eiendomsbrødrene? The Scott brødre akkurat ferdig med å filme i Nashville for Eiendomsbrødre og Eiendomsbrødre : Kjøp og salg. Når de avslutter skytingen Eiendomsbrødre hjemme: Drew's Honeymoon House i Los Angeles, vil de begynne å filme i Toronto i tre måneder.

Man kan også spørre, hvor er eiendomsbrødre filmet 2019?

TV Trend Now utdyper det ytterligere filming ble delt mellom Nashville og Toronto i 2017, før han flyttet til Nashville og Calgary for sesong 12 og 13. HGTV signerte en flerårskontrakt med Scotts i 2018 og Eiendomsbrødre begynte å skyte sesong 14 i Las Vegas i januar 2019.

Hvilken by er eiendommen Brothers sesong 12?

Årstider

Årstid HGTV sesong Innspillingssted
6 10 Westchester County
11 Nashville
12 Nashville/Toronto
7

Anbefalt: