Hva er faglige holdninger i sykepleie?
Hva er faglige holdninger i sykepleie?

Video: Hva er faglige holdninger i sykepleie?

Video: Hva er faglige holdninger i sykepleie?
Video: Hva er refleksjon 2024, Kan
Anonim

Profesjonelle holdninger i sykepleie består av tilbøyeligheter, følelser og følelser som samsvarer med deres prinsipper og fungerer som grunnlag for deres oppførsel. Profesjonell atferd eller atferdsprofesjonalitet er imidlertid å oppføre seg på en måte for å oppnå optimale resultater profesjonell oppgaver og interaksjoner.

På samme måte kan du spørre, hva er holdninger og verdier i sykepleie?

Holdninger og verdier av sykepleie har blitt klart definert i litteraturen med henvisning til sykepleiere demonstrere atferd som empati, dedikasjon, takt, engasjement, medfølelse, omsorg, kompetanse, kommunikasjon, mot og ydmykhet [4].

I tillegg, hva er profesjonsidentitet i sykepleie? Praktisk/Yrkesfaglig Sykepleie Programresultat: Profesjonell identitet . Profesjonell identitet er definert som å inkludere både personlig og profesjonell utvikling. Det innebærer internalisering av kjerneverdier og perspektiver anerkjent som integrert i kunsten og vitenskapen sykepleie.

På samme måte kan man spørre seg, hva betyr profesjonell holdning?

EN profesjonell holdning betyr at du har evnen til å: effektivt administrere tiden din. vise lederskap. handle på en etisk måte. vise utholdenhet og besluttsomhet.

Hva er sykepleiens 5 kjerneverdier?

Omsorgsfull vises best ved en sykepleiers evne til å legemliggjøre de fem kjerneverdiene til profesjonell sykepleie. Kjerneverdier for sykepleie som er avgjørende for bachelorutdanning inkluderer menneskeverd, integritet, autonomi, altruisme og sosial rettferdighet. De omsorgsfull profesjonell sykepleier integrerer disse verdiene i klinisk praksis.

Anbefalt: