Kan du bruke en spreder for diatoméjord?
Kan du bruke en spreder for diatoméjord?

Video: Kan du bruke en spreder for diatoméjord?

Video: Kan du bruke en spreder for diatoméjord?
Video: Ремонт на балконе Ошибки монтажа теплого пола. #37 2024, April
Anonim

Hage spredere brukes med tørre produkter, for eksempel granulert plengjødsel. Mens du blander tørt diatoméjord med en lik mengde sand tillater du å spre produktet over plenen og hagen din, du kan 't bruk vann i spreder -- det vil helles ut på bakken.

Kan jeg på denne måten spre diatoméjord på plenen min?

Kontroller uønskede skadedyr i plenen din med et helt naturlig, trygt produkt kjent som diatoméjord (eller "DE"). Når det drysses over plener og hager, diatoméjord pulver vil frastøte og kontrollere mange typer skadedyr, inkludert flått, lopper, snegler, maur, termitter, gresshopper, plen grubs og mange flere.

På samme måte kan du blande diatoméjord med vann? Av blande DE med vann , og ved hjelp av et sprayverktøy, du kan nå vanskelige eller store områder, og DE vil holde seg til alt du dekke. Husk at DE ikke dreper insekter mens den er våt, men når den tørker ut vil den beholde sine insektdrepende egenskaper.

Så kan du bruke diatoméjord inni?

Du kan bruke Diatoméjord utendørs eller mort, maur og hageskadedyr og innendørs for lopper, veggedyr etc. For alle disse insektene fremstår pulveret som en tynn, glasslignende, skarp overflate. Når ved bruk av diatoméjord innendørs er det best å unngå å sove i de behandlede områdene.

Vil diatoméjord skade plenen min?

Riktignok høres det for godt ut til å være sant, men diatoméjord kan være en sikker, effektiv, ikke-giftig komponent av plenen din -plan for skadedyrbekjempelse hvis du kjøper et produkt som er merket for de skadedyr du sikter mot, bruk den nøyaktig i henhold til de pakkeetikett, og ta de riktige forholdsregler under forberedelse og

Anbefalt: