Hvordan tolker du kreditors omsetningsforhold?
Hvordan tolker du kreditors omsetningsforhold?

Video: Hvordan tolker du kreditors omsetningsforhold?

Video: Hvordan tolker du kreditors omsetningsforhold?
Video: Hvordan handles realkreditobligationer? 2024, Kan
Anonim

Kontoer betalbar omsetningsgrad (også kjent som kreditorers omsetningsgrad eller kreditorer ' hastighet) beregnes ved å dele netto kredittkjøp på gjennomsnittlige kontoer som skal betales . Den måler antall ganger i gjennomsnitt kontoene som skal betales betales i løpet av en periode.

Også å vite er, hva er kreditorers omsetningsforhold?

Definisjon og forklaring: Det er en forhold av netto kredittkjøp til gjennomsnittlig handel kreditorer . Kreditorers omsetningsgrad er også kjent som leverandørgjelds omsetningsforhold . Det er på mønster av skyldnere omsetningsforhold . Den indikerer hastigheten som betalingene utføres med til handelen kreditorer.

For det andre, hva er et godt omsetningsforhold for leverandørgjeld? De leverandørgjelds omsetningsforhold beregnes som følger: $110 millioner / $17,50 millioner tilsvarer 6,29 for året. Bedrift A betalte seg leverandørgjeld 6,9 ganger i løpet av året. Derfor, sammenlignet med selskap A, betaler selskap B sine leverandører raskere.

Med tanke på dette, hvordan tolker du leverandørgjelds omsetning?

  1. Se også:
  2. Leverandørgjeldens omsetningsforhold angir hvor mange ganger en bedrift betaler av sine leverandører i løpet av en regnskapsperiode.
  3. Leverandørgjeldsomsetning = Varekostnad / Gjennomsnittlig leverandørgjeld.
  4. Innkjøp = Varekostnader + sluttlager – begynnende varelager.

Ønsker du høy eller lav leverandørgjeldomsetning?

EN høy ratio betyr at det er relativt kort tid mellom kjøp av varer og tjenester og innbetaling for dem. Omvendt, a lavere leverandørgjeldsomsetning ratio betyr vanligvis at et selskap er treg med å betale sine leverandører.

Anbefalt: