Hva er innkrevingsperiode for fordringer?
Hva er innkrevingsperiode for fordringer?

Video: Hva er innkrevingsperiode for fordringer?

Video: Hva er innkrevingsperiode for fordringer?
Video: ЗАЛИЛИ БЕНЗИН И ОФИГЕЛИ! Мало кто знает об этой функции МОТОКУЛЬТИВАТОРА! 2024, Kan
Anonim

EN innkrevingsperiode for fordringer er et mål på kontantstrøm som beregnes ved å dele gjennomsnitt fordringer ved kredittsalg per dag. De innkrevingsperiode for fordringer måler antall dager det i gjennomsnitt tar til samle inn kontoer fordring basert på gjennomsnittlig saldo på kontoer fordring.

På denne måten, hvordan beregner du innkrevingsperiode for kundefordringer?

De gjennomsnittlig innsamlingstid er regnet ut ved å dele gjennomsnitt balanse av kundefordringer ved totalt netto kredittsalg for periode og multiplisere kvotienten med antall dager i periode.

På samme måte, hva indikerer en økende gjennomsnittlig innsamlingsperiode? Gjennomsnittlig innsamlingstid . An øke i gjennomsnittlig innsamlingstid kan være en indikasjon på noen av følgende forhold: Løsere kredittpolicy. Ledelsen har bestemt seg for å gi mer kreditt til kundene, kanskje i et forsøk på å øke salg.

På samme måte spørs det, hva er innkreving av kundefordringer?

Innkreving av kundefordringer Journaloppføring. Kundefordringer er beløp som kundene skylder en bedrift for kredittsalg fakturert dem på regnskap . Når en kunde betaler en faktura, vil en innkreving av kundefordringer journalføring er nødvendig for å slette beløpet på deres regnskap.

Hvordan beregner du fordringer alder?

gjennomsnitt alder på fordringer . Formel : Regnskap fordring i en regnskapsperiode x 365 ÷ salgsinntekter i den perioden.

Anbefalt: