Er sink kompatibel med aluminium?
Er sink kompatibel med aluminium?

Video: Er sink kompatibel med aluminium?

Video: Er sink kompatibel med aluminium?
Video: Acceleration of an aluminum disc by an electromagnetic pulse 2024, Kan
Anonim

Galvaniserte stålskruer er imidlertid belagt med et korrosjonsbestandig belegg, vanligvis bestående av sink , som ikke er på langt nær like reaktiv med aluminium . De sink plating hindrer det underliggende stålet i å komme i kontakt med aluminium , og risikoen for korrosjon av aluminium reduseres betydelig.

Derav, hvilket metall er kompatibelt med aluminium?

Belagt Stål Med et tykt nok belegg, til og med en veldig reaktiv metall som messing kan brukes på en aluminium struktur uten korrosjon. Siden rustfritt stål forblir en av de minst reaktive metaller uten belegg er det smartere å bruke det som basismateriale.

hvilke metaller bør ikke brukes sammen? Metaller lenger fra hverandre bør ikke brukes sammen. For eksempel, bronse og kobber kan brukes sammen; aluminium og kobber burde ikke.

Kan jeg følgelig bruke rustfrie stålskruer med aluminium?

Ved montering aluminium paneler, du vil bruk de sterkeste festene som er mulig for å sikre at prosjektet ditt holder sammen i sterk vind og vintervær. Til tross for de forskjellige metallene og risikoen for korrosjon, rustfrie stålskruer er det anbefalte festemiddelet for aluminium paneler.

Er sink bedre enn aluminium?

Aluminium er lettere enn sink , men sink har et lavere smeltepunkt. Dette betyr at produksjon med sink er raskere, mer energieffektiv og har lavere produksjonskostnader. Sink er derfor det beste valget for litt mindre produkter, hvor vekten er mindre viktig.

Anbefalt: