Hva er AML i forsikring?
Hva er AML i forsikring?

Video: Hva er AML i forsikring?

Video: Hva er AML i forsikring?
Video: Innboforsikring hos Codan Forsikring 2024, Kan
Anonim

Forsikring selskaper som utsteder eller garanterer dekkede produkter som kan utgjøre en høyere risiko for hvitvasking, må overholde bankhemmelighetsloven/ anti-hvitvasking (BSA/ AML ) programkrav. Et dekket produkt inkluderer: Et permanent liv forsikring annen politikk enn et gruppeliv forsikring Politikk.

I forhold til dette, hva står AML for i forsikring?

anti-hvitvasking

For det andre, hva er AML i bank? Anti-hvitvasking ( AML ) er et begrep som hovedsakelig brukes i finans- og juridiske næringer for å beskrive de juridiske kontrollene som krever at finansinstitusjoner og andre regulerte enheter forhindrer, oppdager og rapporterer hvitvaskingsaktiviteter.

Angående dette, hva er AML og KYC?

KYC står for "Kjen din kunde". Det er et begrep som brukes for å beskrive hvordan en virksomhet identifiserer og verifiserer identiteten til en klient. KYC Er del av AML , som står for Anti-hvitvasking . Enhver institusjon med en god AML compliance-avdelingen gjør godt i å beholde sine KYC oppdatert informasjon.

Hva er noen eksempler på hvitvasking av penger?

Eksempler på hvitvasking av penger . Det er flere vanlige typer hvitvasking , inkludert kasinoordninger, penger bedriftsordninger, smurfeordninger og utenlandske investeringer/rundkjøringsordninger. Et komplett hvitvasking operasjon vil ofte innebære flere av dem som penger flyttes rundt for å unngå oppdagelse.

Anbefalt: